Kristian Stokholm, stifter af Maker Inspiration!

Maker Inspiration er et initiativ, jeg har taget, fordi jeg ikke kunne lade være.

Det giver så god mening at give børn udfordringer indenfor kreativitet og teknologi, så de kan have indflydelse på den verden, de kommer til at vokse op i.

Det handler om at udforske og afprøve de muligheder, som teknologien giver, så det bliver en del af den udtryksmæssige palette, som børnene råder over.

Det handler om at prøve sig frem og finde ud af, hvad der er galt, hvis det ikke virker i første omgang.

Og det handler mest af alt om at udvikle sig som en kreativ bruger af teknologi og ikke som en passiv modtager af underholdning.

Jeg har god erfaring med aktiviteter for børn. Dels som leder mange år i FDF, hvor jeg har set det som et must at lave udviklende, nyttige og sjove udfordringer til børnene, dels som efterskolelærer og ikke mindst i Coding Pirates, hvor aktiviteterne især har en basis i teknologi men også altid med et kreativt indhold.

Jeg har en faglig baggrund i den kreative verden, hvor jeg dels har arbejdet som grafisk designer i reklamebranchen, og dels som udvikler af interaktive medieprodukter hos DR. Nu sætter jeg det i spil for at udvikle en række inspirerende, kreative og teknologiske projekter, som børn kan kaste sig ud i selv eller sammen med deres voksne. Jeg håber, du ser dig om på websitet her og bliver inspireret. Kristian Stokholm.